Te putem ajuta sa difuzezi cartea in marile librarii

Ai deja o carte sau mai multe, pe care le-ai publicat in regie proprie?
Novacrin te ajuta sa distribui cartea in marile librarii online, fara nici un cost din partea ta.

Vanzarile nu merg asa cum te-ai fi asteptat si ai ramas cu un stoc de carti nevandute?
Mareste rata vanzarilor. Contacteaza-ne. Vom analiza impreuna conditiile in care putem distribui cartea.

Ce avantaje ai?
- Nu este necesar sa poti emite facturi. In baza contractului de distributie noi vom achita catre stat toate impozitele si taxele pe care le datorezi pentru drepturile de autor aferente cartilor.

- Cartea ta va fi disponibila in scurt timp in marile librarii online din Romania, catre marele public. Astfel, cartea va fi accesibila unui public mai larg decat cel la care poti ajunge singur sau prin reteaua ta de prieteni si cunostinte.

- Primesti rapoarte de vanzari lunare sau trimestriale, in baza carora vom efectua platile catre tine.

Ce pierzi daca nu apelezi la serviciile noastre de distributie?

Bineinteles, pierzi exact lucrurile pe care nu le poti castiga:

- iti pierzi timpul
- iti pierzi rabdarea
- iti epuizezi cercul de potentiali clienti
- pierzi potentiali clienti
- pierzi recunoasterea valorii pe care ai creat-o (cine sa iti recunoasca valoarea, daca oamenii interesati nu reusesc sa ajunga la ea?)
- pierzi bani

si intr-un final, vei pierde chiar produsul pentru care ai muncit, rodul unei pasiuni: CARTEA pe care ai editat-o. Vei ajunge sa o uiti tu insuti, dupa ce o vor fi uitat-o ceilalti.

Multi autori au senzatia ca daca opteaza sa publice si sa distribuie cartea pe cont propriu, vor avea mai mult de castigat fata de ceea ce pot sa le ofere editurile.

ADEVARAT. Pe termen scurt.

Este adevarat ca, daca ai scris un best-seller, in functie de publicul tinta al cartii si de capacitatea pe care o ai de a-ti promova produsul catre persoanele-tinta, poti sa-ti recuperezi investitia rapid si sa aiba si un profit, daca optezi sa-ti promovezi cartea pe cont propriu. Daca faci parte din aceasta categorie de autori norocosi si daca doresti sa-ti sporesti rata vanzarilor, contacteaza-ne.  Te vom ajuta sa-ti multiplici succesul.

FALS. Pe termen lung.

Realitatea arata insa ca majoritatea autorilor de carti care au optat pentru publicarea si distributia in regie proprie raman cu stocul nevandut ani de zile. Iar dupa ani de zile, cand investitia a fost in sfarsit recuperata iar stocul a fost epuizat, le lipsesc si banii si energia pentru a mai putea retipari un alt stoc.

Multi autori au publicat carti foarte valoroase in domeniul lor profesional, intr-un tiraj limitat la masura posibilitatii lor de investitie. Lipsa de experienta in vanzari precum si posibilitatile financiare reduse ale autorilor, duc in cele din urma la disparitia de pe piata a unor carti extrem de valoroase.

In cele din urma, dupa tot ce au pierdut prin nedifuzarea cartii la nivel national, au de pierdut si potentialii clienti, care nu mai au sansa de a cumpara cartea dorita.

Nu astepta ca inevitabilul sa se produca. Daca ai publicat o carte in regie proprie, contacteaza-ne acum pentru a putea stabili impreuna o strategie de distributie.